Waarom een opmeting?

Onze landmeter-experten zorgen steeds voor haarfijne opmetingen van uw onroerend goed en zetten dit om in een opmetingsplan. Dit opmetingsplan kan dan gebruikt worden voor, bijvoorbeeld, de aanvraag van een stedenbouwkundinge vergunning. Voor elke opmeting gebruiken we het allernieuwste materiaal en de nieuwste technieken om tot een zo nauwkeurig mogelijk resultaat te komen.

Opmetingen kunnen in het kader van verschillende noden worden uitgevoerd, zoals verkavelingen, grensbepalingen, prekadastraties, muurovernames, maatuitvoeringen en wegenis- en rioleringsontwerp.

Neem meteen contact op

Verkavelingen

Neefs-Roos stelt uw verkavelingsdossier op van A-Z, zodat u met een kwalitatief dossier uw verkavelingsvergunning kan aanvragen.

Afpalingen

We leggen voor u de grenzen van uw eigendom vast om zodoende geschillen over grondeigendom op te helderen of te vermijden.

Prekadastratie

Transactie van onroerend goed met wijzigingen gepland? Laat de verplichte prekadastratie uitvoeren door één van onze landmeter-experten.

Muurovernames

Bouwen tegen een gemeenschappelijke muur waarvan u niet de eigenaar bent? Dan dient u eerst een muurovername te laten uitvoeren.

Maatvoering/Uitzetwerken

Wij zetten voor aanvang van de werken haarfijn alle belangrijke punten van het bouwplan uit op de bouwgrond. Een succesvol bouwproject begint bij een accurate maatvoering.

Wegenis- en rioleringsontwerp

Wij zorgen voor het ontwerp van een nieuwe – of opnieuw aan te leggen wegenis, met of zonder riolering.